Tervetuloa blogiin!

Hei vaan kaikille siellä ruudun takana! Tervetuloa Backpacking Madness blogiimme lukemaan upeasta elämänmuutoksestamme. 

 
picturess (1).00_00_26_13.Still003.jpg
Olemme nuori suomalainen pariskunta lähdössä yhdessä pitkälle reppureissulle. Tämä on ollut pitkään jo molemmilla iso haave ja nyt me vihdoin toteutamme sen. Irtisanoudumme töistämme, luovumme asunnostamme ja myymme oikeastaan kaiken omistamamme. Meillä on lentoliput hankittuna lokakuulle jolloin starttaamme matkamme, mutta paluusta meillä ei ole mitään suunnitelmia. Reissaamme niin kauan kuin pystymme.
Blogimme keskeisin sisältö tulee olemaan reppureissaaminen. Kerromme kohteista, jaamme vinkkejä ja neuvoja ja avaamme reissun tuomia omia mietteitämme. Reissuun lähdemme vain rinkat selässämme testaamaan uusia aktiviteetteja ja näkemään ja kokemaan kaikkea uutta, mutta pyrimme myös matkustamaan vähäisellä budjetilla. 
Nettisivultamme löydät tarkemmat esittelyt itsestämme, sekä kaikki blogit ja vlogit. Blogit päivittyvät sekä suomeksi, että englanniksi ja vlogit ovat englanninkielisiä.
Seuraa meitä myös instagramissa! Pyrimme luomaan kiinnostavaa materiaalia, paljon hyödyllistä informaatiota ja antamaan tonneittain inspiraatiota seikkailunnälkäisille!
 
instagram Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Toivottavasti kiinnostuit ja vielä kerran lämpimästi tervetuloa!