Bucket list ykkönen!

Monet väsäävät bucket listejä ja lopuilla se on omassa päässä. Meinaan niitä haaveita mitä haluat tehdä elämäsi aikana, niitä kokemuksia mitä halajat ja paikkoja mihin haluat mennä. Bucket listille voi kuulua mitä vain!

Nimetön suunn.malli (2).png

Minulla ja Eemelillä on yksi yhteinen ihan must to do- juttu, ja se on lähteä Nepaliin vaeltamaan Himalajalle. Joten tattadadaa! Me menemme sinne heti ensimmäisenä ja voimme sitten rustata sen yli bucket listiltämme. (Siinäpä muuten hyvä postaus aihe.)

Emme siis suuntaa suoraan paratiisirannoille pakoon Suomen synkkää syksyä, vaan lähdemme vuorille vaeltamaan moneksi viikoksi. Voiko olla sen parempaa? Monen mielestä varmaan voisi. Me olemme aivan onnesta soikeana!

Nimetön suunn.malli (1).png

Aikomuksemme on viettää Nepalissa kokonaiset 45 päivää, eli melkein 1,5 kuukautta, joista 3-4 viikkoa vietämme samoillen himalajan vuoristossa. Olemme suunnitelleet tekevämme legendaarisen Annapurna circuitin ja mahdollisesti siihen perään vielä Annapurna base campin. Reitin kokonaispituus on jotain 160- 230 kilometrin väliltä, riippuen siitä mistä aloitat vaelluksen ja mihin päätät sen. Reitin korkein kohta; Thorong La- sola kulkee 5416 kilometrissä. Joten pyrimme nousemaan yli viiden kilometrin korkeuteen, ja emme tosiaan tiedä miten kroppamme reagoivat siihen. Se jää nähtäväksi. Joka tapauksessa Nepaliin mennään ja vuorille lähdetään.

Tiedättekös, en keksi mitään vapauttavampaa kuin jättää kaikki taakseni ja lähteä vain kävelemään päiväkausiksi ilman aikatauluja tai tunnetta kiireestä. Sen parempaa tapaa ei tämän reissun aloittamiselle voi olla. Piste. 

Oletko itse rustannut bucket listin? Mitä siihen kuuluu?

Mekin taidamme tämän postauksen ispiroimina kyhätä omat listamme, joita voimme sitten lähteä toteuttamaan. Nehän voit sitten lukea täältä blogista!