Meidän Bucket list top 5!

Edellinen postaus toimi inspiraation lähteenä tälle postaukselle. Jos et tunne käsitettä "bucket list", niin se tarkoittaa listaa asioista mistä unelmoit ja mitä haluat tehdä elämässäsi "ennen kuin on liian myöhäistä". Näitä listoja on netti pullollaan, ja me liitymme kyseiseen seuraan!
Edellisessä postauksessa kerroin jo meidän molempien bucket list ykkösestä, joka on himalajan vaellus Nepalissa. Joten se on nyt kielletty näiltä listoilta. Listasimme molemmat viisi muuta asiaa, jotka ovat elämämme "to do"- listalla. Olkaapas hyvä!
 

JENNAN BUCKET LIST TOP 5:

 

  •  1.  Laskuvarjohyppääminen. Tämä on ensimmäinen asia mikä minulla tulee heti mieleen, kun joku kysyy mitä olen aina halunnut tehdä. Jos saisin valita supervoiman, se olisi lentäminen. Kai tämä on pyrkimykseni kokea jotain tarpeeksi lähellä olevaa. (Joo, eihän se lentämistä ole vaan putoamistahan se on.) Olen koittanut istuttaa Eemelinkin aivoihin halun hypätä ulos lentokoneesta ja liitää ( pudota) ilman halki, mutta se vaatii ilmeisesti vähän enemmän suostuttelua. Kummallista.

 

  • 2. Testaa sukeltamista. Uskomatonta, etten ole vieläkään kokeillut tätä. Meri samalla kiehtoo sekä pelottaa minua. Pinnan alta paljastuu täysin uusi maailma. Minulla on tosin vähän astmaattisia taipumuksia, niin jännittää, että mitenkäs se hengittely sujuu pinnan alla. Kokeilemallahan se selviää!
Nimetön suunn.malli (6).png

 

  • 3. Machu Picchu. Olen luonut tästä itselleni pakkomielteen. Jos jonkun nähtävyyden haluan nähdä, niin Machu Picchun ehdottomasti. Ja tottakai sinne pitäisi mennä inca trailia pitkin! Inca trail on muinainen inkojen kulkema tie Machu Picchulle. Se on neljän päivän upea vaellus, mutta joka päivä vaelluksen pääsee aloittamaan vain 500 henkilöä. Joten vaellus kannattaa varata ajoissa. (Ja jos nyt joku ei satu tietämään, että mistä puhutaan, niin kyseessä on inkojen muinainen kaupunki Perussa, Andien vuoristossa. Googleta. Sitten sinäkin haluat sinne.)
Nimetön suunn.malli (8).png

 

  • 4. Opi surffaamaan. Olen kotoisin Suomesta, mutten ole ikinä lumilautaillut. Tätä ihmetteli Balin rannalla mukava nuori mies, joka opetti minua ja Eemeliä surffaamaan. (Niin, tai siis pysymään laudan päällä.) En tiedä lumilautailusta, mutta olen syntynyt tätä varten. Rakastuin hommaan samaan tien, vaikka hitto se oli raskasta. Mutta eihän sitä surffaamaan opi parissa päivässä ja haluaisin kyllä kovasti päästä ihan aaltoihinkin vaahtopäiden sijasta.

 

  • 5. Filippiinit. No siis, nyt jos joku pyytäisi minua sanomaan yhden maan mihin täytyisi päästä, niin vastaus olisi Filippiinit. Trooppinen ilmasto, tuhansittain saaria, kauniita rantoja ja upeita koralliriuttoja. Filippiineillä on upeat vedet sukeltamiselle, snorklaamiselle ja surffaamiselle. I wish no more. Sinne on päästävä!

 

 

EEMELIN BUCKET LIST TOP 5:

 

  • 1. Surffaaminen / opi surffaamaan. Itselläni myös ensimmäinen surffikokeilu ikinä oli viime vuonna Balilla ja rakastuin siihen. Ensimmäinen kerta meni yllättävän hyvin, koska laudan päälle pääsi heti ensimmäisellä yrityksellä. Se motivoi jatkamaan. Toivottavasti ensi kerralla pääsee jo kokeilemaan kunnon aaltoja.
Nimetön suunn.malli (9).png

 

  • 2. Open water dive- lisenssi. Olen testannut sukellusta jo pari kertaa vuosia sitten. Meri tietyllä tapaa pelottaa minuakin ja sukelluskerrat ovat aina jännittäneet minua. Pinnan alla maailma on kuitenkin niin upea ja erilainen, niin sinne on vain pakko mennä. Todistan itselleni yhä uudestaan ja uudestaan jokaisella sukelluskerralla, että pystyn kohtaamaan pelkoni.

 

  • 3. Korean BBQ. Ruokaintoilijana haluan matkustaa Etelä-Koreaan ihan vaan Korean barbecuen takia. Pidän kyseisestä tavasta ruokailla perheen tai ystävien kesken, jakaen ja valmistaen yhdessä ruokaa. Ruokailu itsessään on tapahtuma, joka voi kestää jopa monta tuntia. 

 

  • 4. Saarihyppely Filippiineillä. Täytyykö tähän sanoa sen ihmeempää? Tuhansia saaria, rantoja, upea pinnanalainen maailma ja letkeä elämänmeno. Kyllä kiitos.
Nimetön suunn.malli (7).png

 

  • 5. Avoautolla Etelä-Amerikan läpiajo. Etelä-Amerikka itsessään kiehtoo maanosana; kulttuuri, ruoka ja luonto. Olisi upea tapa matkustaa koko maanosan halki autolla ajaen pysähdellen milloin missäkin. Siinä voisi vierähtää tovi. Jenna ihmetteli, että miksi nimenomaan avoautolla. Ei siihen ole sen suurempaa syytä. Se vain kuuluu tähän unelmaani.

 

Mitäs mieltä olette meidän unelmistamme? Huomasitteko, että siellä on muutamia samojakin asioita? Eli melko varmasti pääsemme toteuttamaan niitä ainakin yhdessä!

Tätä oli hauska pohtia ja laatia listausta! Kumminkin molemmilta olisi löytynyt ainakin tusina lisää asioita, mitä haluaisi tehdä, mutta ajateltiin pitää tämä lista lyhyenä ja ytimekkäänä.

Kerro meille omista haaveistasi! Ehkä saamme lisää ideoita lisättäväksi omaan listaamme.

Kuulumisiin!