Keitä me olemme?

         

picturess (1).00_00_26_13.Still003.jpg

Me olemme seikkailuja ja uusia kokemuksia janoava suomalainen pariskunta. Haluamme nähdä maailmaa, tutustua uusiin kulttuureihin ja nauttia elämästä.

Heinäkuussa 2017 päätimme vihdoin ja viimein lähteä toteuttamaan pitkäaikaista haavetta reppureissusta maailmalle ilman tietoa paluusta.

Siksi päätimme irtisanoutua töistämme, luopua asunnostamme ja tavaroistamme, ostaa menoliput maailmalle ja vain lähteä!

Lähdimme elämämme upeimmalle matkalle tietämättä mihin se meidät johdattaa!

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan seuraamaan varmasti elämämme parasta päätöstä!


 

Eemeli, 24

vsaerthjtwy (1 of 1).jpg

Tein ensimmäisen reppureissuni Thaimaahan kavereideni kanssa vuonna 2013, ja silloin päätin, että joku päivä lähden vielä paljon pidemmälle reppureissulle. Nautin hetkessä elämisestä ja reppureissaamisen tuomasta vapauden tunteesta. Vaikka en olisikaan kokki ammatiltani, niin ruoanlaitto olisi minulle kumminkin intohimo. Parasta on tehdä hyvää ruokaa itselleen ja läheisilleen ja nauttia siitä hyvässä seurassa. Vapaa-aikani kulutan mieluiten ulkoillen ja urheillen, vaikkakin välillä uppoudun kotisohvalle punaviinin ja hyvän ruoan houkuttelemana. Reissulta odotan eniten uusia tuttavuuksia ja kokemuksia.

Jenna, 24

HAETATAR.jpg

Olen aina haaveillut matkustelusta ja ulkomailla asumisesta. Olenkin matkustellut aina tilaisuuden tullen ja rahatilanteen salliessa. Janoan uusia kokemuksia ja haaveilen täydellisestä vapauden tunteesta. Ammatiltani olen parturi-kampaaja ja taskusta löytyy myös merkonomin paperit. Urheilu on suuri intohimoni, jonka parissa vietän lähes kaiken vapaa-aikani. Lisäksi nautin kirjojen lukemisesta ja kirjoittamisesta. Olen ärsyttävän järjestelmällinen, mutta levoton mieleni huutaa hyppäämään pois tästä arjen oravanpyörästä ja antaa itseni mennä, tulla ja olla miten haluan.